Werner Herzog

Hvis du er interessert i filmer som inspirasjon, er det absolutt flere dokumentarister du bør sjekke ut.

Werner Herzog er en av disse. Han har en utrolig solid filmkatalog du bør sjekke ut. Han er både kjent for å lage spillefilmer og dokumentarer. Derfor bør det absolutt være noe for alle i hans imponerende liv innenfor filmskaping. Kanskje du kan se noen filmer når du reiser et sted? Det eneste du bør passe på da er at du har et solid deksel til din iphone 11 max sånn at du kan se disse filmene overalt.

Hva bør jeg se?

Hvis du ikke vet hvor du skal starte, kan det være spennende å se for eksempel se en Herzog-film som er meget populær. Hvis du liker stilen i denne filmen bør du fortsette gjennom katalogen, ettersom Herzog er utrolig flink til å dokumentere ulike fenomener rundt omkring i verden. Det er jo en grunn til at hans filmer er godt kjent både i sære miljøer, men også kommersielt sett. Han har greid det mange filmskapere bruker en hel karriere på, å skaffe seg en solid fanskare som ser det han lager og deler det med andre.

Han holder fortsatt på å lære bort noe av filmkunsten sin. Noe Herzog også er kjent for å si er at piratkopiering er den mest suksessfulle måten å markedsføre filmer på. Dette er det ikke nødvendigvis alle som er enig i, men Herzog selv mener at det har gitt ham mer suksess enn han noen gang kunne ha drømt om.

Dette er bare noen av grunnene til at du bør sjekke ut hans imponerende katalog. Du kommer nesten garantert til å finne en ny favorittfilm der!