Ta opp smslån og reis på filmfestival!

Er du en ihuga filmentusiast? Har du en drøm om å reise på en filmfestival i sommer? Men kanskje lommeboka ikke strekker til, slik som det er for mange av oss i disse dager. Etter at Korona-pandemien var over oss, var det mange som tapte betydelige inntekter og måtte stenge forretningsdørene. Nå, derimot, er trykket noe lavere og verden åpnes sakte, men sikkert opp igjen for sosiale sammenkomster. Hvis du virkelig ønsker å oppleve en spennende filmfestival-sommer i år, finnes det faktisk håp om hvordan du kan finansiere turen. Du kan nemlig få tatt opp et smslån og få pengene på konto allerede den neste dagen! Hvordan? Les videre og vi skal forklare deg hva som stilles som krav for at du kan få et slikt lån, raskt og enkelt.

Hva er et smslån?

Minilån, mikrolån, smålån, kjært barn har mange navn. Et smslån inngår i kategorien smålån som er som navnet tilsier et mindre lån som du kan få på svært kort tid. Denne typen lån som man tidligere kunne søke om med kun en sms, er egentlig det samme som et forbrukslån uten sikkerhet. Dette betyr igjen at det ikke stilles krav til at du må vise til pant av eiendeler for å kunne få innvilget lånesøknaden din. Det stilles likevel noen helt grunnleggende krav fra låneselskapene på nette som tilbyr en slik type lån. Hvilke krav som stilles for smålån eller smslån varierer noe mellom de ulike lånetilbyderne, men felles for dem alle er disse kravene:

Krav som stilles for å få innvilget lånesøknaden

For å ha de beste forutsetningene for å få innvilget lånesøknaden din må du som lånetaker:

1. Ha en fast inntekt på minst 125.000 kroner per år.

2. Ha hatt fast bostedsadresse innfor Norges grenser i minst 3 å3.

3. Ikke ha noen som helst betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

4. Være fylt minst 18 år (varierer noe mellom låneselskapene).

Ha en ryddig privatøkonomi.

Ikke lån mer penger enn du trenger

Selv om det er forholdsvis enkelt å få et {smålån er det viktig at du utviser disiplin og ikke låner penger over hodet. Husk også på at den effektive renten på et {smålån eller er betydelig høyere enn hva tilfellet er med et tradisjonelt lån med sikkerhet som du kan søke om i banken din. En stor fordel med et smslån er at det er ingen som legger seg opp i hva du har tenkt å bruke pengene til. En annen fordel er at hele låneprosessen forgår på nettet og behandlingstiden for lånesøknaden din er betydelig kortere enn med et banklån.

I noen tilfeller kan du ha pengene på konto allerede den samme dagen som du fikk innvilget lånesøknaden din! En ulempe kan være at det er enkelt å låne mer penger enn hva du klarer å bemanne månedlig i form av innbetalingene som du har påtatt deg.

Overrask familien med en reise til en fimfestival i sommer med et smslån. Dette blir garantert en opplevelse dere sent vil glemme!