Seniorkino — kino for alle

Seniorkino er et kino som er spesielt tilrettelagt for et eldre publikum i behagelige omgivelser med dempet lyd. Det kalles også for kino for alle på dagtid enkelte steder. Kinoen tilbyr like gode tilbud og aktuelle filmer slik det ellers er på programmet. Lett underholdning finner du på heisenior.no noe som kan glede og motivere deg i lang tid.

Helsefremmende effekt

Det å dra på kino kan virke helsefremmende ved at du gjør noe sosialt, noe som igjen forminsker ensomheten som oftest rammer eldre mennesker. Fordelen med eldrekino er mange. Kinolyder på vanlig kino kan ha for høye lydnivåer, noe som tilpasses dem på eldrekino. Eldre mennesker ønsker også å være fysisk aktive og dra på arrangementer som resten. Noe som er en fordel til hvordan kinoen er bygd her i landet. For mer spennende utfordringer, finnes det mye morsomt på heisenior.no.

Gode seniorfilmer

Utenom kino så er det muligheter for å se på filmer via de mange strømmetjenestene som er tilgjengelig i dag.

The Last Laugh er en original Netflix-komedie som er skreddersydd for seniorer. Den har Chevy Chase og Richard Dreyfuss i hovedrollene som talentsjef og hans tidligere komikerklient som ønsker seg tilbake til scenen etter 50 år. Dette er en morsom vennekomedie som garantert vil føre til mye latter.

I’ll See You in My Dreams er en godt gjennomtenkt og kjærlig film om å starte på nytt igjen avhengig av alderen. Blythe Danner spiller i hovedrollen som Carol, en tidligere sangerinne som fryktet at hennes beste år var bak henne når hun ble enke. Ved hjelp fra vennene sine, bestemmer hun å kaste seg uti livet på nytt for nye eventyr.

The King’s Speech tar for seg Tom Hoopers historiske drama som er et allment kjent mesterverk. Colin Firth spiller prins Albert som er etterfølgeren til den engelske tronen. Han sliter med en talefeil, som hindrer han i å kommunisere med eleganse som forventes.