Morsomme filmer du kan se til pastaretter

Kanskje ikke kjøleskapet er helt fullt en helg? Og kanskje man helst bare har lyst å sitte i sofaen foran tv med en god film. Enten man er alene eller med hele familien, så er pasta et godt valg. Alle elsker pasta med kjøttboller eller kylling.

Hvilke filmer er det som samler tema og konsept like bra som pastasaus for spagetti og tilbehør? Filmer som får hele familien til å gapskratte og le? Der man kan more seg og kose seg sammen. La oss se på noen filmer for storfamilien.

Det Regner Kjøttboller

Aspirerende vitenskapsmann Flint Lockwood bor sammen sin far Tim og hans assistent, apen Steve på en øy som baserer næringen sin på sardiner. Ettersom sardiner anses som usmakelige av resten av verden, går øyas økonomi nedover og hjem.

En dag utvikler Flint Lockwood en enhet som konverterer vann til mat, i et forsøk på å utvide byens kosthold, til store irritasjon for Tim. Flints første forsøk på å koble til enheten slår ut strømmen til huset hans, så han kobler den til en lokal transformatorstasjon, overbelaster den og sender den over byen.

Like etter begynner cheeseburgere å falle ned fra himmelen og moroa er i gang. Man vil bli servert en rekke spagetti-retter med pastasaus i denne filmen. Og det beste av alt, den kommer med flere oppfølgere i dette spesielle universet der det regner mat.

Little Italy

Dette er en romantisk komedie om en kjærlighet. Men de to forelskede kommer fra konkurrerende familier som eier og driver sine egne italienske restauranter. Her overøser de sine gjester med deilige pastaretter dynket i pastasaus og pesto.

Vi følger det unge paret og deres familier som alltid har forsøkt å få flest gjester til sine restauranter og hvordan dette blir en situasjon for de begge. Men som vi vet, ender ofte kjærlighetshistorier godt, så her er det bare å finne fram lommetørkleet også. Filmen foregår i de travle bygatene av Toronto. Deilig, romantisk og en skikkelig familiefilm.

Elsker du pasta, så kan det nytes til filmer. Hvilke filmer synes du er best for å spise god mat til?