La filmer inspirere stilen din

På film kan man se mange eksempler på god stil. Ulike filmsjangere kan vise til ulike typer mote og kunststil. Det er jo gjerne sånn at mange sjangere innen kunst henger sammen, og film er i aller høyeste grad kunst.

Sjansene er at om man liker en film godt så liker man også det man ser i filmen. De visuelle elementene i en film spiller en stor rolle for filmens uttrykk og budskapet generelt.

Mange moteikoner har blitt født på lerretet, både fiktive og ekte personer. Man kan la seg inspirere av film, også når det kommer til personlig stil.

Man kan kle seg som sin favorittkarakter, eller låne en detalj man har sett. Det er ingenting i veien for å la seg inspirere av andre mennesker, enten de er fiktivt oppspinn eller ekte personer.

Man kan kjøpe klær som passer en karakter, ordne håret som dem eller sminke seg likedan.

Man kan også gi huset et nytt fiktivt preg ved å innrede etter noe man har sett på film. Med en tapet som minner deg om en film har du forandret et rom etter film. Alt man ser på film er nøye gjennomtenkt og planlagt. I alle fall hvis det er en film lagd av profesjonelle og flinke skapere. Da er det ikke den dummeste ideen å låne deres bilder og gjøre det til noe eget. Å la seg inspirere på denne måten kan gi mye glede og et friskt pust i en ellers traurig hverdag.