Jobb smartere – se flere filmer

De fleste av oss kjenner fra tid til annen på tidsklemma. Hvordan kan vi få mer tid til å dyrke våre interesser og hobbyer, enten det er bøker, musikk, eller film? For alle filmelskere er det en utfordring å finne de to timene man trenger for å nyte en god film i fred og ro, uten avbrytelser og stress. I denne artikkelen skal vi se litt på hvordan en smartere organisering av hverdagen kan gjøre dette enklere, ved å få mer tid til overs til de tingene du har mest lyst til å gjøre. Vi kan ikke alle vente til vi blir pensjonister med å se god film.

Veien til en smartere hverdag

Et viktig grep du kan gjøre er å gå inn på nettsiden Stratsys.com/no/ og finne ut mer om hvordan deres system fungerer. På Stratsys.com/no/ finner du nemlig verktøy som din bedrift eller organisasjon kan bruke til å få bedre oversikt over planarbeid, pågående prosesser, og rapporter som skal leveres. Ved hjelp av slike verktøy vil hele organisasjonen kunne få forenklet sitt arbeid og bli langt mer effektiv. Snart vil det ikke være behov for all den overtiden lenger!

Noe av det Stratsys kan hjelpe deg med er selve den strategiske planleggingen i bedriften. Dette sikrer at det som skal gjøres, blir gjort, og ikke minst av de riktige personene til rett tid. Alle forstår at dette er nøkkelen til en velfungerende virksomhet. En film som kanskje viser noe av dette prinsippet er The Wolf of Wall Street, som var populær for noen år siden. Ved hjelp av Stratsys.com/no/ kan du få visualisert forholdet mellom en organisasjons mål og dens strategier, for så å bryte dem ned til aktiviteter på den enkelte arbeidstakers nivå.

Hva gjør man med all tiden som blir til overs

Etter å ha fått mer tid, vil du endelig kunne bruke tid på luksusproblemer som hvilken film skal jeg se på nå? Skal du se en klassiker du elsker, nok en gang, eller skal du prøve noen nye filmer som tar opp temaer fra samtiden? Noen liker de tidløse mesterverkene, mens andre er mer opptatt av å følge med i tiden og holde seg relevant. Uansett hva du liker å se på, vil du nå ha mer tid til rådighet for å dyrke dine egne interesser.

Dersom du er interessert i både film og bedriftsledelse, er det selvfølgelig mange gode filmer å ta tak i, selv om det kanskje er enda flere filmer om kriminelle som driver ulovlige forretninger. Med filmer som Wall Street og Social Network kan du likevel finne noen ideer om vellykket forretningsdrift.