Ha filmkveld på Halloween

Det er skikkelig gøy å la stilen bli inspirert av filmene man er glad i, og på Halloween burde man ta det ett steg lenger. Hva med å arrangere en filmkveld hvor dere kler dere ut?

Hvis du synes dette er en god idé, finnes det massevis av halloween kostymer du kan handle på nett. Det er enkelt å handle på nettet, du får varene levert rett hjem, uten at du må ta turen innom byen. Det er spesielt godt i disse koronatider, hvor man ikke skal være i nær kontakt med altfor mange andre mennesker.

Det beste er at du kan kle deg ut som akkurat hva du vil, men det blir ekstra gøy hvis du lar deg inspirere av filmene dere skal se.

Hvilke filmer bør du se på Halloween?

Det er mange fine filmer som ikke passer inn på Halloween, det kan være Walt Disney-filmer eller James Bond-filmer som du heller bør spare til en annen dag. På Halloween er det nemlig kun én ting som gjelder, og det er skrekkfilmer. Hvis du ikke liker denne sjangeren kan du like så greit stå over hele feiringen.

Hvis du har med barn på feiringen bør du kanskje ikke velge de heftigste skrekkfilmene, men det finnes mange gode alternativer som hele familien kan se på sammen. Hotell Transylvania er for eksempel en kjempefin animasjonsfilm som vil falle i smak hos både liten og stor. Du finner denne filmen på Netflix, noe som gjør det enkelt hvis du har en konto der. Men du burde også velge deg ut en ekte skrekkfilm som du kan se når barna har lagt seg, det blir jo tross alt ikke ekte Halloween uten det.