Filmsett og snuspauser

Når kameraene ruller og skuespillerne trer inn i karakterene sine, er det en intens og kreativ atmosfære på filmsettet. Men selv i denne hektiske verdenen er det tid for pauser – og hva er bedre enn å nyte en porsjon Skruf Super White Fresh S5?

En smakfull pause

Bak kulissene på et filmsett er det mye som skjer. Skuespillere øver på replikkene sine, mannskapet justerer lys og kameraer, og regissøren gir instruksjoner. I disse øyeblikkene er det viktig å ta en kort pause for å lade opp. Snusen Skruf Super White Fresh S5 er god og gir den perfekte balansen mellom styrke og friskhet. En liten porsjon under leppen gir en mild nikotinkick og en forfriskende smak av mint.

Diskré og praktisk

Skuespillere og mannskap trenger noe som er lett å håndtere og ikke tar fokus vekk fra arbeidet. Skruf Super White Fresh S5 kommer i et slim format, så det er enkelt å ta en porsjon uten å forstyrre sminken eller kostymet.

Samhold og avslapning

I pausene mellom opptakene samles skuespillere og mannskap. De deler historier, ler og slapper av. Skruf Super White Fresh S5 blir en naturlig del av disse øyeblikkene. Kanskje en skuespiller deler en porsjon med en kollega, eller en lydtekniker tar en pause med en kopp kaffe og en snus. Det skaper samhold og gir energi til resten av dagen.