Filmer du kan se på liten skjerm

Når det er snakk om filmer så har vi nordmenn en forkjærlighet for amerikanske Hollywood og Disney. Flere og flere selskap har hevet seg på film-bølgen som i stor grad har flyttet seg fra kinolerretet til Tv-stua. Noe av grunnen er corona, en annen grunn er tilgjengeligheten. Vi streamer både HBO, Netflix og Fox filmer og serier fra vår egen stue og får stort sett den opplevelsen vi ser etter.

Men noen filmer er enten så dårlige eller horrible at vi godt kan se dem på en liten skjerm, for eksempel på mobilen. De fins mange slike kalkun-filmer som blir beleilig feiret i årets Golden Raspberry-utdelingen.

Sitte i bilen å se film

Mens du lader bilen med din nye Ladeboks fra Eesee og Tibber kan du lett se noen dårlige filmer på mobilen. Den er nemlig integrert med wifi og 5G tilkobling, noe som gjør streamingen til en lek. Finn fram popcornet og la filmen begynne.

Jakten på Rød Oktober

En film som i og for seg kunne ha slått an blir en lang mare under overflaten. Og Sean Connery gjør seg best som James Bond. Filmen som er basert på en sann historie, utspiller seg i en u-båt i Atlanterhavet. Intriger, krigsforbrytelser, spionasje og hevn blir en gedigen suppe. La filmen rulle mens du følger med på batterinivået.

Hostel

Denne blodsutgytelsen av en film kan man se på minst mulig skjerm. Hvem som har glede av å skremmes på denne måten vites ikke. Hvem som i tillegg har en så forskrudd fantasi at man skriver et slikt manus, det er utenfor fatteevne. Tre turister tar inn på et herberge, men ikke alle kommer ut i live.

Rambo Last Blood

Vel her lager vi film fordi vi kan og vil. Men har vi ikke fått nok av Rambo nå, mon tro? First Blood, II og III – vi har tatt poenget nå! Rambo flykter fra myndighetene, samfunnet og snart seg selv. Sylvester Stallone begynner å gå opp i liminga, det gjør også dette plottet. Likevel fastslår Stallone selv at man ikke skal se bort fra at det kommer flere. Rambo Resurrection kan nok komme til å bli en hit når den kommer.