Filmer barna vil elske

Er det noe barna elsker så er det en filmkveld, enten med hele familien eller med vennene sine. Da popper man gjerne litt popcorn, tar på kosedressen man har kjøpt på https://kidsbrandstore.no/ og skrur ned lysene for den perfekte film-atmosfæren. Slike filmkvelder skaper gode minner for livet, og husk at hvis du legger bort mobilen under film får du enda bedre kvalitetstid med barna dine.

Her har vi samlet en liste med fire gode filmer som barna garantert vil elske.

1. Alene hjemme

Det er mange gode barnefilmer der ute, men som en familieklassiker er det kanskje ingen som når samme høyde som Alene hjemme? Mange har det som fast tradisjon at de samler hele familien for å se Alene filmene i julen, og synes julen ikke blir den samme hvis man ikke får med seg disse filmene. I år kommer det en ny Alene hjemme-film, men denne har fått svært dårlige omtaler, så det kan være en mye bedre idé å heller se en av de originale filmene.

2. Paddington

Både den originale filmen og oppfølgeren til Paddington er fantastiske filmer for både liten og stor. Paddington-filmene byr på massevis av god stemning, men er passe mørk til at den blir en stor følelsesmessig berg og dalbane også for de voksne. Det skal bli mye til for å ikke bli rørt av denne historien, så her kan du gjerne forvente deg at minste barna setter seg i armkroken. Du blir garantert rørt av bjørnen Paddington og hans røde regnhatt.

3. Harry Potter

Det er mange filmer i Harry Potter-serien, så her har dere virkelig mange timer med film å boltre dere i. Hvis en av filmene faller i smak, er dere altså så heldige at dere vet hva dere skal se neste gang. Det er hele

åtte filmer i denne serien, og den aller første filmen heter Harry Potter og den vises stein. Dere bør derfor altså starte med denne filmen, for deretter å fortsette med resten. Faller disse filmene i smak, kan du selvsagt også la barna lese bøkene – hvis de ikke har gjort det allerede, selvfølgelig.

4. Løvenes konge

Det er ingen tvil om at Løvenes konge er en fantastisk animasjonsfilm som holder seg godt. De fleste i Norge har et nært forhold til løven Simba, og er veldig glad i hans historie. Selv om mange har sett filmen mange ganger, vil de fleste ønske å se den en gang til. Og tenk på de minste barna som aldri har sett Løvenes konge før, og hvor stor glede det vil være for dem å se denne klassikeren for aller første gang. Det vil garantert varme et mamma- eller pappahjerte.

Vi håper du har fått massevis av inspirasjon til filmer du kan se sammen med barna neste gang dere skal ha filmkveld. I listen ovenfor er det noe for alle, uansett alder og interesser.

Da gjenstår det bare å ønske dere en riktig god filmkveld hjemme i stuen. Snurr film!