Filmene du bør se før en roadtrip

National Lampoon’s Vacation er kanskje et av de mest kjente og nostalgiske roadtrip-filmene. Noe som gjerne kan inspirere deg til å ta deg en reise med vanen om sommeren. Det lønner seg uansett å ha et bra Work System for bilen, når du skal dra på en lengre reise med bilen.

Enkle muligheter

Det å dra på en roadtrip, er et spennende alternativ av en reise. Fordelen er å ha et work system dersom du tenker å dra med en van eller lignende. Dette er for å ha et godt modulsystem til bilens innredning. For eksempel så består et work system av forhøyet gulv, også kalt dobbeltgulv. Det er et work system som gir deg muligheten til å lagre utstyr på en ergonomisk måte. Da vil du også ha muligheten for ytterligere innredning på oppå dette dobbeltgulvet.

Familiefilmene som omhandler roadtrip

National Lampoon’s Vacation er uten tvil en favoritt. Her har du Griswold-familien som drar på ferie. Optimisten Clark og hans langmodig kone Ellen kjører fra Chicago til California for å besøke Walley World. De inntreffer flere morsomme katastrofer underveis, før de plukker opp en ekstra passasjer kalt tante Edna og hunden.

Litle Miss Sunshine tar for seg syvåringen Olive som skal på skjønnhetskonkurransen med sin dysfunksjonelle familie i en Volkswagen varebil fra Albuquerque til California. Flere ulykker og hysteriske uhell inntreffer familien med deres særegne nevroser. Alt i alt en rørende film, tross alt kaoset.

College Roadtrip er perfekt for alle foreldre som sliter med ideen om at barna skal vokse opp. Selvstendige Melanie Porter kan ikke vente med å utforske høyskoler hun kan tenke seg å studere hos. Hennes overbeskyttende far skaper dessverre problemer på veien deres. For ikke å glemme hans impulsivitet som resulterer i et uhell etter det andre.

Actionroad filmer

Need for Speed er en actionfylt under actionroad-sjangeren. Dette er en film som tar for seg en uskyldig dømt gateracerkjører som blir lurt av sin rike forretningspartner. Etter fengselstiden søker han hevn mot et livsfarlig billøp gjennom hele kontinentet.

The Dukes of Hazzard er en humørfylt actionroad-film. The Dukes bor i en liten by kalt Hazzard, hvor de stadig er i krig med myndighetene. Denne konflikten byr på et spenningsfylt kjørende kamper, gjennom handlingen. Deres særegne karakterer er til å le seg ihjel av.

Torque tar for seg Cary Ford som har blitt beskyldt for drapet på en gammel rival og gjengleder som tilfeldigvis er broren til Trey. Lederen Trey er en mest fryktede motorgjengeren i landet, noe som betyr at Ford må hive seg på hjul for å frigi navnet sitt for drapet.

We’re the Millers er basert på en historie av Fisher og Faber. Handlingen tar for seg en ubetydelige doplangeren David Clark, som mener han har kommet opp med en idiotsikker plan slik at han blir en storstilt smugler. Han klarer å overtale sine kjære naboer stripperen Rose, taperen Kenny og rømlingen Casey til å late som om de er den kjæreste familien du noen gang har møtt.